Monitor LED LG 31", Wide, 4K, DisplayPort, HDMI, Negru, 31MU97

Monitor LED LG 31", Wide, 4K, DisplayPort, HDMI, Negru, 31MU97

Fii primul care evalueaza acest produs. 

Rezolutie Digital Cinema 4K31MU97 ofera rezolutie 4K (4096X2160) pe un ecran de 31", afisand imagini clare, cu o cantitate semnificativa de pixeli pe ecran. Rezolutia 4K (4096x2160) afiseaza de peste patru ori rezolutia standard de 1920x1080 FHD si peste jumatate de milion mai multi pixeli decat rezolutia UHD (3840x2160), care va permite sa observati si cele mai fine detalii cu claritate, pentru a efectua lucrari complexe la o calitate superioara.


 

 

Ecran IPS cu Adobe RGB peste 99,5%Prin redarea profilului Adobe RGB peste 99,5% pe ecranul, 31MU97 minimizeaza diferentele si pierderile de culoare prin gama larga de culori si temperatile de culoare care acopera profilele de culori RGB si CMYK. Ca rezultat, se pot retusa fara efort fotografii pentru a crea produse finale cu culori vii si vibrante, culori pe care ecranele VA sau LCD nu le poat reproduce.


 

 

Adancime de culoare 10-Bit (1 miliard de culori)Adancimea de culoare pe 10 biti, care suporta mai mult de 1 miliard de culori, este de 64 de ori mai bogata decat un ecran color de 8-biti, redarea culorilor fiind astfel mai usora si naturala fara flexiune de culoare. De acum aveti la indemana toate detaliile, cu o gama bogata si mai larga de culori care permite imagini precise, detaliate, cu aspect natural. De asemenea, datorita tranzitiei constante a gradientului, va ofera imagini mult mai detaliate.


 

 

Total Color ManagementPrin testarea detaliata a calibrarii culorilor, 31MU97 mentine standardul de culoare prin calibrarea software-ul si o presetare fabrica, minimizand diferentele de spatiu de culoare si expresii dintre imaginile originale, ecranul monitorului si rezultatul tiparit.


 

 

Standard DCP-P3 Digital Cinema ColorEditarea instantanee a inregistrarii cu o expresie de culoare debordanta este posibila cu standardul de culoare Dci al 31MU97, ce reproduce digital continutul color asa cum ati dorit in mometul filmarii. Permite redari fidele pentru detalii de umbre, culoare, saturare si luminozitate, pentru a putea edita cu finete si a avea un control absolut in etapa de post-productie.


 

 

Spatiu Dual de CuloareComparati rezultatul muncii dumneavoatra folosind ambele spatii de culoare simultan - jumatate de ecran avand un profil si cealalta jumatate un altul - distorsiunea de culoare si pastrarea rezolutiei originale nu mai reprezinta de acum un impediment. Avand profilele Adobe RGB si sRGB unul langa celalalt, va puteti face o idee despre cum va arata rezultatul tiparit si cum va arata in mediile online, in acelasi timp.


 

 

Moduri Multiple de Culoare31MU97 vine cu o variata gama de profiluri de culoare, de la primarul sRGB si Reader pana la profilurile specializate Adobe RGB si DCI-P3 Sim, pentru a permite profesionistilor implinirea unui spectru larg de nevoi.

Mai mult, prin intermediul joystick-ului puteti alege intre profile de culoare pre-stabilite si calibrari personalizate in functie de specificul lucrarilor, pentru rezultate optime.


 

 

Pivot / Ajustare de InaltimeFunctia pivot a 31MU97 va permite sa nu reduceti dimensiunea fotografiilor sau sa tranzitati pe verticala fotografiile de mari dimensiuni.

Va permite totodata sa rotiti fotografiile pana la 90° in functie de raportul spatiului de lucru, creindu-va conditii prielnice de lucru. Activand functia pivot in functie de necesitatile dumneavoastra, 31MU97 incurajeaza un mod de lucru eficient si rapid, fara niciun disconfort.


 

 

MAXXAUDIO® + 5W SpeakersCu doua difuzoare interne de 5W si functiile MAXXAUDIO® nu sunt necesare difuzoarele separate. 31MU97, compatibil cu MAXXAUDIO®, reda sunet de calitate cu o gama variata de sunete vibrante si clare in timp ce vizualizati sau editati continut 4K.


 

 

[Compatibilitate] Placa grafica 4K - Win OS* Recomandare: a se utiliza in urma actualizarii driver-ului placii grafice.

* Performantele si rezultatele pot varia in functie de producatorul placii grafice Intel.

* Cand va conectati la un dispozitiv Windows, va rugam sa folositi cablul HDMI - HDMI sau cablul MiniDP - DP incluse in pachet.


 

 

[Compatibilitate] Placa grafica 4K - Mac OS* Mac OS 10.9.3 si versiunile mai recente sunt compatibile

* Rezolutia de 4096x2160 va fi compatibila la urmatoarea lansare a Mac OS X.

* Cand va conectati la un dispozitiv Mac, va rugam sa folositi cablul HDMI - HDMI sau cablul MiniDP - DP incluse in pachet.


 

 


[Compatibilitate] Aplicatie - 4 Screen Split*Instalarea software-ului 4 Screen Split este necesara (CD-ul cu software este inclus in ambalajul monitorului). Odata instalat, meniul va fi creat pe calculatorul dumneavoastra.

* Daca doriti conectarea la Mac, acesta este compatibil cu dispozitivele New Mac Pro si MacBook Pro Retina 15"" mai recente de 2013.
 

 

[Compatibilitate] Aplicatie - True Color Pro [Calibrare S/W]* Dispozitive de calibrare compatibile True Color Pro: LA ACB8300, Datacolor Spyder 3/4, X-Rite Colormunki Foto / Design, i1Display Pro, i1Pro2.

* Dispozitivele de calibrare externe se achizitioneaza separat.

* La conectarea unui dispozitiv Mac, modele tip New Mac Pro si MacBook Pro Retina 15 "(2013 sau mai noi) sunt compatibile.


 


 
Availability: In stoc

5.999,99 RON
5.999,99 RON

We'll send product in 2 days. Read more...

Call us now for more info about our products.

Return purchased items, get your money back.

Buy this product and earn 10 loyalty points!

Descriere

Detalii

 
Rezolutie Digital Cinema 4K

31MU97 ofera rezolutie 4K (4096X2160) pe un ecran de 31", afisand imagini clare, cu o cantitate semnificativa de pixeli pe ecran. Rezolutia 4K (4096x2160) afiseaza de peste patru ori rezolutia standard de 1920x1080 FHD si peste jumatate de milion mai multi pixeli decat rezolutia UHD (3840x2160), care va permite sa observati si cele mai fine detalii cu claritate, pentru a efectua lucrari complexe la o calitate superioara.
 
 
Ecran IPS cu Adobe RGB peste 99,5%

Prin redarea profilului Adobe RGB peste 99,5% pe ecranul, 31MU97 minimizeaza diferentele si pierderile de culoare prin gama larga de culori si temperatile de culoare care acopera profilele de culori RGB si CMYK. Ca rezultat, se pot retusa fara efort fotografii pentru a crea produse finale cu culori vii si vibrante, culori pe care ecranele VA sau LCD nu le poat reproduce.
 
 
Adancime de culoare 10-Bit (1 miliard de culori)

Adancimea de culoare pe 10 biti, care suporta mai mult de 1 miliard de culori, este de 64 de ori mai bogata decat un ecran color de 8-biti, redarea culorilor fiind astfel mai usora si naturala fara flexiune de culoare. De acum aveti la indemana toate detaliile, cu o gama bogata si mai larga de culori care permite imagini precise, detaliate, cu aspect natural. De asemenea, datorita tranzitiei constante a gradientului, va ofera imagini mult mai detaliate.
 
 
Total Color Management

Prin testarea detaliata a calibrarii culorilor, 31MU97 mentine standardul de culoare prin calibrarea software-ul si o presetare fabrica, minimizand diferentele de spatiu de culoare si expresii dintre imaginile originale, ecranul monitorului si rezultatul tiparit.
 
 
Standard DCP-P3 Digital Cinema Color

Editarea instantanee a inregistrarii cu o expresie de culoare debordanta este posibila cu standardul de culoare Dci al 31MU97, ce reproduce digital continutul color asa cum ati dorit in mometul filmarii. Permite redari fidele pentru detalii de umbre, culoare, saturare si luminozitate, pentru a putea edita cu finete si a avea un control absolut in etapa de post-productie.
 
 
Spatiu Dual de Culoare

Comparati rezultatul muncii dumneavoatra folosind ambele spatii de culoare simultan - jumatate de ecran avand un profil si cealalta jumatate un altul - distorsiunea de culoare si pastrarea rezolutiei originale nu mai reprezinta de acum un impediment. Avand profilele Adobe RGB si sRGB unul langa celalalt, va puteti face o idee despre cum va arata rezultatul tiparit si cum va arata in mediile online, in acelasi timp.
 
 
Moduri Multiple de Culoare

31MU97 vine cu o variata gama de profiluri de culoare, de la primarul sRGB si Reader pana la profilurile specializate Adobe RGB si DCI-P3 Sim, pentru a permite profesionistilor implinirea unui spectru larg de nevoi.
Mai mult, prin intermediul joystick-ului puteti alege intre profile de culoare pre-stabilite si calibrari personalizate in functie de specificul lucrarilor, pentru rezultate optime.
 
 
Pivot / Ajustare de Inaltime

Functia pivot a 31MU97 va permite sa nu reduceti dimensiunea fotografiilor sau sa tranzitati pe verticala fotografiile de mari dimensiuni.
Va permite totodata sa rotiti fotografiile pana la 90° in functie de raportul spatiului de lucru, creindu-va conditii prielnice de lucru. Activand functia pivot in functie de necesitatile dumneavoastra, 31MU97 incurajeaza un mod de lucru eficient si rapid, fara niciun disconfort.
 
 
MAXXAUDIO® + 5W Speakers

Cu doua difuzoare interne de 5W si functiile MAXXAUDIO® nu sunt necesare difuzoarele separate. 31MU97, compatibil cu MAXXAUDIO®, reda sunet de calitate cu o gama variata de sunete vibrante si clare in timp ce vizualizati sau editati continut 4K.
 
 
[Compatibilitate] Placa grafica 4K - Win OS

* Recomandare: a se utiliza in urma actualizarii driver-ului placii grafice.
* Performantele si rezultatele pot varia in functie de producatorul placii grafice Intel.
* Cand va conectati la un dispozitiv Windows, va rugam sa folositi cablul HDMI - HDMI sau cablul MiniDP - DP incluse in pachet.
 
 
[Compatibilitate] Placa grafica 4K - Mac OS

* Mac OS 10.9.3 si versiunile mai recente sunt compatibile
* Rezolutia de 4096x2160 va fi compatibila la urmatoarea lansare a Mac OS X.
* Cand va conectati la un dispozitiv Mac, va rugam sa folositi cablul HDMI - HDMI sau cablul MiniDP - DP incluse in pachet.
 
 

[Compatibilitate] Aplicatie - 4 Screen Split

*Instalarea software-ului 4 Screen Split este necesara (CD-ul cu software este inclus in ambalajul monitorului). Odata instalat, meniul va fi creat pe calculatorul dumneavoastra.
* Daca doriti conectarea la Mac, acesta este compatibil cu dispozitivele New Mac Pro si MacBook Pro Retina 15"" mai recente de 2013.

 
 
[Compatibilitate] Aplicatie - True Color Pro [Calibrare S/W]

* Dispozitive de calibrare compatibile True Color Pro: LA ACB8300, Datacolor Spyder 3/4, X-Rite Colormunki Foto / Design, i1Display Pro, i1Pro2.
* Dispozitivele de calibrare externe se achizitioneaza separat.
* La conectarea unui dispozitiv Mac, modele tip New Mac Pro si MacBook Pro Retina 15 "(2013 sau mai noi) sunt compatibile.
 

 

Pareri

Spune parerea ta

You're reviewing: Monitor LED LG 31", Wide, 4K, DisplayPort, HDMI, Negru, 31MU97

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Custom Tab 1

Custom CMS block displayed as a tab. You can use it to display info about returns and refunds, latest promotions etc. You can put your own content here: text, HTML, images - whatever you like. There are many similar blocks accross the store. All CMS blocks are editable from the admin panel.

Magento Community Edition is the most powerful open source e-commerce software and can be downloaded 100% for free. Developers can modify the core code, add custom features and functionality by installing extensions from Magento Connect marketplace.

Manage the fully dynamic catalog with the intutive admistrative interface. The flexible catalog system includes various options for the display of items. Magento is also integrated with a variety of major payment gateways out of the box.

Magento is a fully global platform, allowing for the expansion of business or simply offering multiple versions of your site to meet the needs of your customers. Translated into over 60 languages, supporting multiple currencies, payment methods and taxes, Magento allows for internationalization of your online stores.

Custom Tab 2

Another custom CMS block displayed as a tab. You can use it to display info about returns and refunds, latest promotions etc. You can put your own content here: text, HTML, images - whatever you like. There are many similar blocks accross the store. All CMS blocks are editable from the admin panel.

Lorem ipsum dolor sit, consectetur adipiscing elit. Etiam neque velit, blandit sed scelerisque quis. Nullam ornare enim nec justo bibendum lobortis. In eget metus.